spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateNote de 1 și 2 la examenul de Titularizare. Două candidate au...

  Note de 1 și 2 la examenul de Titularizare. Două candidate au reușit să obțină nota maximă

  Rezultatele examenului de Titularizare au fost afișate astăzi de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj. Două candidate au reușit să obțină nota 10. Este vorba de Mihaela Violeta Mogoșanu și Georgiana Șoșoi, la Limba și Literatura Română, Pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii.

  „La nivelul județului Gorj s-au înregistrat 147 de note între 7 și 9,99, ceea ce înseamnă că sunt titularizabile, 133 de note între 5 și 6,99. Doi candidați au promovat proba scrisă cu nota 10. S-au mai înregistrat 72 de note între 1 și 4,99. Procentul de promovabilitate la notele de 7 este de 41,39%, iar la notele de peste 5 de 78,33%. Față de alți ani, promovabilitatea este mai bună“, a spus Nicolae Negrea, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

  Cei care au obținut cel puțin nota 5 pot să lucreze ca profesori suplinitori

  Cei care au obținut note mai mari de 5 au posibilitatea să activeze ca suplinitori în învățământ, în cazul în care vor fi locuri disponibile. „Nota pentru a putea să fie profesor suplinitor trebuie să fie de minim 5“, a mai precizat Nicolae Negrea.

  Peste 550 de candidați s-au înscris la examenul de Titularizare, fiind scoase la concurs 15 posturi pe perioadă nedeterminată și 70 pe perioadă determinat.

  Contestațiile se depun, în scris, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, astăzi, până la ora 21:00, și mâine, până la ora 12:00.

  „În contestaţie, conform cererii tip, candidatul precizează următoarele informaţii: judeţul; nr. fişă de înscriere la concurs; nr. şi denumirea centrului de concurs; numele, iniţiala tatălui, prenumele; codul numeric personal; denumirea exactă a disciplinei la care a susţinut proba scrisă în cadrul concursului; nota contestată; adresa de e-mail; numărul de telefon; denumirea uneia dintre instituțiile/unitățile de învățământ absolvite. Candidatul anexează la cererea tip o copie a actului de identitate. Contestația la proba scrisă se depune personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procură notarială în original”, a anunțat IȘJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: