spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitatePatronul unei firme de pompe funebre din Târgu Jiu, la protestul de...

  Patronul unei firme de pompe funebre din Târgu Jiu, la protestul de la București împotriva Bisericii: „Ne fac concurență neloială“

  Un cunoscut patron al unei firme de pompe funebre din municipiul Târgu Jiu a participat la un protest la București, alături de alți oameni de afaceri din țară care activează în același domeniu de activitate, împotriva concurenței neloiale a Bisericii Ortodoxe Române.

  Claudiu Făsui a fost prezent la manifestație cu mai multe mașini mortuare de la societate pe care o deține: „A fost un protest pașnic. Am dorit să tragem un semnal de alarmă cu privire la concurența neloială pe care o practică Biserica prin firmele pe care le dețin, în sensul că preoții sunt printre primii anunțați de decesul unei persoane, iar aceștia le solicită sau le recomandă familiilor ca firma Bisericii să se ocupe de înmormântare. Nu este normal să se întâmple așa ceva“.

  Protestatarii au mers și în fața Catedralei Neamului, unde au afișat mai multe bannere.

  Critici împotriva lui Raed Arafat

  De asemenea, protestatarii și-au îndreptate criticile și asupra secretarului de stat Raed Arafat, care le cere firmelor de pompe funebre să facă toate operațiunile specifice acasă la persoana decedată, în cazul în care aceasta a fost infectată cu SARS-CoV-2. „Prima dată ni s-a cerut să desfășurăm toate operațiunile specifice în sălile de îmbălsămare de la sediu, care sunt autorizate în acest sens, iar acum trebuie să mergem acasă la persoana decedată, dar acolo nu avem condițiile necesare pentru a desfășura aceste activități“, a precizat Claudiu Făsui. Acesta a devenit cunoscut după ce a achiziționat un dric marca Maserati, singurul de acest fel din România.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: