spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateProbleme mari pe linia de examinări la Serviciului Permise și Înmatriculări

  Probleme mari pe linia de examinări la Serviciului Permise și Înmatriculări

  Urmează o perioadă agitată pentru angajații din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj. Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor Pascale, crește numărul solicitărilor venite dinspre cetățeni. Cele mai mari întârzieri sunt pe linie de examinări.

  „În continuare ne luptăm cu o lipsă acută de personal la nivelul serviciului. Am făcut toate demersurile şi vom face în continuare pentru a completa schema de lucrători ai instituţiei. În acest moment, 13 lucrători îşi desfăşoară activitatea dintre care patru sunt examinatori la proba practică, restul de personal fiind la înmatriculări, preschimbări permise şi examinare probă teoretică. Linia de muncă examinări a fost şi va rămâne linia cu mari probleme privind lipsa de examinatori”, a declarat Ştefan Țacu, comisar țef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări,

  Program de sărbătoare

  În perioada sărbătorilor pascale, programul de lucru se va modifica „Noi ne vom desfăşura activitatea normal, conform programului aprobat de Instituția Prefectului. Ca zile libere vom avea două, 30 aprilie şi 3 mai”, a spus Ştefan Țacu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: