spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateSurpriză pentru candidați care vor să ocupe posturile scoase la concurs de...

  Surpriză pentru candidați care vor să ocupe posturile scoase la concurs de Spitalul Județean de urgență. Cum se stabilesc subiectele

  Candidații care s-au prezentat miercuri, 2 decembrie, la examenul pentru ocuparea celor cinci posturi de asistent medical debutant în cadrul Spitalului Județean de Urgență, la Compartimentul ATI-COVID, au avut parte de o surpriză: subiectele au fost stabilite chiar de către ei. Fiecare candidat a trebuit să deschidă cartea pe care au avut-o de studiat pentru colegul aflat în apropierea sa, iar subiectele au fost formulate de la pagina la care s-a deschis.
  Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a luat această măsură pentru a fi eliminate suspiciunile cu privire la modul de organizarea a concursului sau favorizarea vreunui candidat. „Candidații își extras subiectele unul pentru celălalt. Astăzi a avut loc un concurs și a fost organizat în acest mod. Am dorit să înlăturăm orice suspiciune“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  De asemenea, concursul este înregistrat video și audio.

  Concurență acerbă pentru posturile din cadrul Spitalului Județean

  Dumitru Vienescu a precizat că orice candidat care are vreo suspiciune poate să depună o sesizare: „Oricine are o suspiciune asupra concursului poate să se adreseze managerului sau organelor abilitate“.

  Concurența este foarte mare pentru cele aproximativ 30 de posturi scoase la concurs. Pentru cele cinci posturi de asistent medical debutant s-au înscris 64 de candidați. De asemenea, pentru un post de brancardier există 28 de dosare depuse.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: