spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 9, 2023
Altele
  AcasăActualitateUltimul aviz înainte de licitația pentru Stadionul Municipal

  Ultimul aviz înainte de licitația pentru Stadionul Municipal

  Comisia Tehnică din cadrul Ministerului Dezvoltării Locale va acorda marți, 8 mai, avizul final al proiectului de amenajare exterioară a Stadionului Municipal. „Sper ca până la finalul lunii mai să se emită hotărârea de guvern, după care urmează, apoi, organizarea licitației pentru stabilirea firmei care va executa lucrarea. Execuția efectivă nu va dura mai mult de două luni de zile. Noi suntem beneficiarii finali stadionului. Licitația trebuie executată de Compania Națională de Investiții. Am făcut toate demersurile necesare și așteptăm să primim această finanțare, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Lucrările sunt estimate la o valoare de două milioane de euro. Cu toate că stadionul a fost finalizat de aproximativ o jumătate de an, acesta nu este deschis pentru competiții sportive, pentru că accesul și aleile nu sunt realizate.

  Stadionul are peste 11.000 de locuri

  Arena a fost finalizată la sfârșitul anului trecut. Stadionul are peste 11.000 de locuri, acoperite în totalitate, o parcare subterană cu 150 de locuri, un hotel de patru stele, aproximativ 6.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, un corp administrativ, iar terenul este dotat cu o pistă de atletism pe care se pot desfăşura competiţii internaţionale.

  Investiţia în noua arenă de la Târgu Jiu s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro. Stadionul va avea o clasificare UEFA de patru stele, astfel că aici se pot disputa chiar meciuri din etapa semifinală Europa League.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: