spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateVâlcean condamnat pentru că a încercat să mituiască un polițist din Gorj

  Vâlcean condamnat pentru că a încercat să mituiască un polițist din Gorj

  A vrut să dea mită şi a ajuns în arestul poliţiei

  Un vâlcean a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de un an și patru luni de închisoare cu executare cu suspendare pentru dare de mită. Acesta a încercat să-i dea mită unui polițist din județul Gorj, pentru a nu fi sancționat, după ce a încălcat legislația rutieră.

  „În baza art. 290 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C. pr. pen., condamnă pe inculpatul Petre Marian, la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare. În baza art. 91 C. pen., suspendă executarea pedepsei sub supraveghere şi stabileşte termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen“, a stabilit instanța de judecată.

   

  Va munci în folosul comunității

   

  Marian Petre va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Drăgășani sau în cadrul școlii Gimnaziale Drăgășani, pe o perioadă de 60 de zile. „Impune condamnatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

  În baza art. 93 alin. 3 C.pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul comunității în cadrul Primăriei Drăgășani sau în cadrul Școlii Gimnaziale Drăgășani, pe o perioadă de 60 de zile. În baza art. 91 alin. 4 C. pen., atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen., referitoare la revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. În baza art. 290 alin. 5 C.pen., confiscă suma de 100 lei, consemnată la CEC BANK – Sucursala Tg. Jiu, conform recipisei de consemnare nr. 206811265/1 şi a chitanței nr. 1914077632/1 din 04.02.2021 În baza art. 274 alin. 1 C. pr. pen., obligă pe inculpat la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, în care sunt incluse și cheltuielile efectuate în cursul urmăririi penale“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: