spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateVestea proastă dată gorjenilor de ministrul Transporturilor. Când vor începe lucrările la...

  Vestea proastă dată gorjenilor de ministrul Transporturilor. Când vor începe lucrările la drumul expres Târgu Jiu-Craiova

  Lucrările la drumul expres Târgu Jiu – Craiova nu vor începe în următorii cinci ani. Informația a fost dată chiar de către ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, care a afirmat, într-o emisiune de la de Digi FM, că drumul expres nu reprezintă o prioritate în următorii cinci ani: „Este în derulare studiul de fezabilitate, dacă nu mă înșel. Se va realiza în limita resurselor bugetare. Nu s-a renunțat la niciun proiect, numai că trebuie făcută o prioritizare. N avem în următorii cinci ani bani chiar pentru toate proiectele“.

  Cine execută studiul de fezabilitate

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat, la sfârșitul anului trecut, câștigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție necesare construcției Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

  Ofertantul desemnat câștigător pentru contractul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Craiova – Târgu Jiu” este Asocierea EGIS ROMÂNIA S.A. – SEARCH CORPORATION S.R.L.  Valoarea contractului se ridică la peste 20 milioane de lei fără TVA. iar durata este de 24 de luni de la data de începere a acestuia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: