spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 10, 2023
Altele
  AcasăEconomicBoza tras la răspundere pentru nenorocirile de la CEO

  Boza tras la răspundere pentru nenorocirile de la CEO

  Șeful județului așteaptă răspunsuri de la managerul CEO. Cosmin Popescu a declarat că va avea o discuție cu Sorinel Boza pentru a afla cauzele care au dus la evenimentele neplăcute ce au avut loc în ultima perioadă la CEO. Sunt necesare niste răspunsuri, a declarat președintele Consiliului Județean Gorj.

  După seria de evenimente neplăcute ce au avut loc la CEO, toată lumea așteaptă răspunsuri. Conducerea gigantului energetic s-a ascuns în spatele unor schimbări de șefi, în cariere, care, nu sunt suficiente. Șeful județului Cosmin Popescu așteaptă și el rezultatele unei anchete amănunțite pentru ca pe viitor astfel de nenorociri să nu mai aibă loc.

  „Să vedem cauzele”

  „Ne întâlnim, vineri, pentru că va trebui să prezinte rezultatele unui control amănunțit. Să vedem cauzele, dacă sunt tehnice sau de natură umane și măsurile care trebuie luate pe termen scurt. Nu sunt specialist, ei trebuie să dea răspunsurile necesare pentru a putea lămurii odată situația pentru ceea ce se întâmplă”, a declarat Cosmin Popescu.

  În ultima săptămână la CEO au avut loc patru accidente de muncă dintre care unul mortal.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: