spot_img
0.9 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBicicliști dați dispăruți în munți de familie. Au fost căutați de salvamontiștii...

  Bicicliști dați dispăruți în munți de familie. Au fost căutați de salvamontiștii gorjeni

  Trei  bicicliști au fost căutați în munți, noaptea trecută, de către salvamontiștii gorjeni după ce familia nu a mai putut să îi contacteze și au alertat autoritățle. Finalul a fost unul fericit.

  „Acțiune a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea a trei persoane anuntate ca dispărute în masivul Valcan in timpul unei drumetii cu bicicletele. Apelul de urgenta a fost lansat de către familiile celor trei dupa ce, timp de peste 5 ore, nu au mai putut lua legatura telefonic cu acestia. Pentru solutionarea cazului au plecat la interventie 6 salvamontisti din baza centrala Salvamont din Tg-Jiu cu trei masini de interventie si ambulante Salvamont si un echipaj din baza Salvamont Pades cu un ATV. Cei trei au fost gasiti, erau in coborare de pe munte, și nu aveau probleme medicale. Cei trei erau echipați corespunzător, puteau sa treacă fără probleme peste noapte în munte, doar lungimea și dificultatea traseului planificat ducând la aceasta întârziere în noapte, iar lipsa semnalului telefonic si a informațiilor generând îngrijorarea familiei. Pentru verificare zonei de Nord a masivului a fost alertați si Serviciul Salvamont din județul Hunedoara.
  Atât cei trei, cat si familile lor au procedat corect, primii păstrând unitatea grupului , iar familiile anuntând structurile de salvare atunci când au crezut ca pot fi probleme“, a transmis Salvamont Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: