spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentȘoferiță condamnată pentru ucidere din culpă

  Șoferiță condamnată pentru ucidere din culpă

  O șoferiță a fost condamnată pentru ucidere din culpă la  de doi ani şi șase luni închisoare cu suspendare. „În baza art. 192 alin. 1, 2 Cod penal cu aplicarea art. 396 alin.10 C.p.p. condamnă pe inculpata Cîrstea Mădălina-Elena la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare. În baza art. 91 Cod Penal, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani şi 6 luni, stabilit conform art. 92 Cod Penal. În baza art. 93 alin. 1 Cod Penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte în totalitate măsurile de supraveghere: -să se prezinte la Serviciul de probaţiune Gorj la datele fixate de acesta, -să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, -să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare ce depăşeşte 5 zile, -să comunice schimbarea locului de muncă, -să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatei Cîrstea Mădălina-Elena să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate“, se arată în sentința instanței Judecătoriei Târgu Jiu.

  Despăgubiri importante

  Instanța a mai stabilit ca pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul Primăriei Tg-Jiu sau în cadrul în cadrul DGASPC Gorj

  Asiguratorul a fost obligat să achite despăgubiri importante în sumă totală de aproximativ 300.000 de euro către moștenitori.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: