spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNationalApple a enumerat motivele pentru care utilizatorii business ar trebui să aleagă...

  Apple a enumerat motivele pentru care utilizatorii business ar trebui să aleagă un Mac

  Apple și-a actualizat site-ul web Apple at Work cu o nouăsecțiune dedicată Mac-urilor, care oferă câteva motive pentrucare utilizatorii ar trebui să aleagă un laptop Apple.

  Pe pagina web, producătorul evidențiază cipul M1 ca fiindmotivul principal pentru care utilizatorii business ar trebui săaleagă un Mac, oferind o prezentare generală care explicăavantajele cipului. Informațiile nu sunt noi, dar oferă o privireextensivă asupra tuturor materialelor de marketing Apple M1‌.

  Cipul ‌M1‌, explică Apple, oferă o performanță Excel de până la 2 ori mai rapidă, o reacție a aplicației web cu 50% mai rapidă și o durată de viață a bateriei de 2 ori mai mare în timpul uneiconferințe video pe Zoom:

  „Comparativ cu cel mai recent model al notebook-ului pentruPC cel mai bine vândut achiziționat de companii în gama sa de prețuri, MacBook Air cu M1 oferă performanțe Excel de până la 2 ori mai rapide, o reacție a aplicațiilor web cu până la 50% mairapidă, performanță grafică de browser de până la 2 ori mairapidă și durată de viață a bateriei de până la 2 ori mai mare la conferința video cu Zoom la o singură încărcare.”

  Apple evidențiază, de asemenea, durata de viață lungă a baterieiMacBook Air, securitatea dispozitivului și integrarea cu iPhone ca motive pentru care Mac-ul este superior PC-urilor.

  Companiile pot configura Mac-uri de oriunde cu implementarezero-touch, iar Mac-urile sunt intuitive de utilizat și ușor de gestionat cu funcții precum Migration Assistant, astfel încâtcompaniile nu vor trebui să se bazeze la fel de mult pepersonalul de suport IT.

  Apple citează un studiu care spune că un Mac este mai puțincostisitor de utilizat, deoarece are nevoie de mai puține tichetede suport și mai puține programe software, economisindcompaniilor până la 843 USD pe o perioadă de trei ani.

  Potrivit Apple, 84% din „inovatorii de top din lume”, cum ar fi Salesforce, SAP și Target, utilizează Mac-uri la scară largă. Site-ul Apple își propune să convingă companiile că angajaților artrebui să li se dea „puterea de a lucra așa cum își doresc” folosind „instrumentele pe care le iubesc” pentru a îi inspira săfacă o treabă mai bună.

  Aflându-se în industria IT de la începutul anilor 2000, nu este de mirare că Mac-urile au fost asociate în mod tradițional cu industriile creative precum designul grafic și marketingul, darde-a lungul timpului mai multe companii au început să adoptetehnologia Apple. Acestea sunt folosite în din ce în ce mai multeindustrii, cum ar fi:

  ● Sănătate
  ● Imobiliare
  ● Drept juridic
  ● Asociații
  ● ONG-uri
  ● Companii de tehnologie
  ● Guverne
  ● Transport
  ● Fabricație
  ● Inginerie
  ● Educaţie
  ● Finanțe și asigurări
  ● Construcții
  ● Retail
  ● Restaurante

   

  Totuși, multe companii încă privesc Mac-urile cu suspiciune și ezită să facă tranziția de la PC la Mac.

  O critică obișnuită adresată Mac-urilor este costul ridicat. Dar, deși nu sunt ieftine, sunt în general comparabile cu PC-urile de ultimă generație, din punct de vedere al prețului și tind să ofereperformanțe și longevitate superioare. IBM a publicat recent unstudiu care dezvăluie că Mac-urile costă mai puțin pe parcursul a 4 ani decât un computer.

  Este ușor pentru companii să se țină de ceea ce știu și să se bazeze în continuare pe PC-uri, dar există o mulțime de motive pentru care să luați în considerare trecerea la Mac-uri. Săaruncăm o privire la câteva dintre cele mai importante.

  1. Mac-urile sunt mai sigure

  Se știe că Mac-urile sunt mai sigure decât PC-urile. De regulă, există mai puține virusuri pentru un Apple laptop și acestea suntvizate mai puțin de hackeri și criminali cibernetici. Sistemul lorde operare robust MacOS le oferă o apărare solidă împotrivamajorității atacurilor, iar securitatea cibernetică ar trebui să fie înpartea de sus a listei de priorități a oricărei companii.

  Desigur, Mac-urile nu sunt invincibile. Va trebui să le menținețiîn siguranță și dotate cu cele mai actualizate strategii de protecție.

  2. Mac-urile sunt mai ușor de utilizat decât PC-urile

  Unul dintre cele mai mari motive pentru care companiile preferăMac-urile pentru business este că acestea sunt mult mai ușor de utilizat. Este, cu siguranță, un punct important de vânzare al produselor Apple, împreună cu accesibilitatea.

  O îngrijorare obișnuită în rândul companiilor bazate zpe PC estecă personalul lor se va chinui să se adapteze la un tip completnou de tehnologie, dacă vor trece la Mac-uri. Totuși, acest lucrunu ar trebui să oprească pe nimeni din a face o schimbare, deoarece Mac-urile sunt atât de ușor de folosit. Apple are chiarși o pagină web dedicată ajutării foștilor utilizatori de Windows să facă tranziția.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: