spot_img
26.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber: “ Am propus ca în România să existe un salariu de...

  Weber: “ Am propus ca în România să existe un salariu de 600-700 de euro ”

  Parlamentarul PSD Gorj, Mihai Weber, dă înainte cu inițiativa privind majorarea salariului minim pe economie. Propunerea respinsă inițial de majoritatea din Parlament a fost redepusă spre dezbatere.
  Deputatul gorjean taxează populismul de care dă dovadă actuala guvernare.

  „Am avut o inițiativă în mandatul trecut, care a fost respinsă, privind majorarea, în patru tranșe, a salariului minim, pentru a ne raporta la salariul minim european. Am redepus această inițiativă și sper că facând presiune și mediatizând-o să obținem majorarea salariului. Este singura modalitate de a atrage oamenii înapoi în țară, de a avea un nivel de trai mai bun în Românie. Populismul și demagogia nu își mai au rostul. Oamenii s-au săturat de minciuni. Am propus ca în România să existe un salariu de 600-700 de euro”, a transmis deputatul PSD Gorj.

  Parlamentarul social-democrat susține că propunerea de eliminare a taxelor pe salariul minim pe economie este o altă strategie electorală. „E o demagogie ieftină tot ce declară. Vedem cu toții că acești reformatori ai societății românești sunt niște demagogi. Nu își respectă nici măcar sloganul din campanie, „Fără penali în funcții publice”. Cum au preluat puterea cum au și început să modifice legile justiției. Cred că s-a săturat lumea de populismul acesta ieftin”, a mai transmis Mihai Weber, liderul organizației județene a PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: