spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăNews AlertANL-uri din Narcise tot nelocuite. “S-a reluat procedura pentru obținerea autorizației”

  ANL-uri din Narcise tot nelocuite. “S-a reluat procedura pentru obținerea autorizației”

  Se prelungește așteptarea pentru beneficiarii apartamentelor de tip ANL din zona Narcise. Autoritățile ridică din umeri deoarece Compania Națională de Investiții, beneficiarul lucrării, nu a recepționat nici în prezent investiția. Constructorul din Craiova a solicitat o nouă autorizație după ce comisia de recepție a descoperit mai multe probleme.

  “Și-au luat o nouă autorizație, au fost obligați să își reautorizeze o parte dintre lucrări. Sunt în perioada de avizare. Proiectul este finalizat problema este că de la momentul obținerii autorizației până la momentul recepției au apărut anumite modificări și s-a reluat procedura pentru obținerea autorizației pentru o lucrare existentă”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Autoritățile susțin că firmele din județul Gorj sunt mult mai serioase în privința lucrărilor executate. „Sunt foarte mulţumit de aproape toate lucrările executate cu constructori din municipiul Târgu-Jiu sau de pe raza judeţului Gorj. Comunicăm foarte bine. Vă spun că este pentru prima dată, cel puţin din experienţa mea, când lucrările se execută înainte de termen. Aici am dat întotdeuna exemplul canalizării de pe Plopilor – Agricultorilor – Victoriei care a fost finalizată în 6 luni, deşi termenul era de un an. Avem un constructor în Griviţei, el ne-a garatant că va face tot posibilul ca lucrarea să fie finalizată în maxim 6 luni, asta deşi are un termen de execuţie de un an de zile”, a mai declarat Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: