spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăNews AlertMașină parcată la Poarta Sărutului! Poliția Locală riscă desființarea

  Mașină parcată la Poarta Sărutului! Poliția Locală riscă desființarea

  Poliția Locală Târgu Jiu amenințată, din nou, cu desființarea după ce un șofer și-a parcat mașina chiar în față Porții Sărutului.
  „Inadmisibil! Trecând peste lipsa de bun simț a individului din imagine, observ că cei de la Poliția Locală Târgu Jiu nu au înțeles nimic din ceea ce ar fi trebuit să devină instituția după reorganizare.
  Doi polițiști sunt lângă operele brâncușiene din parc, la numai câțiva metri de această mașină. Ar fi trebuit să intervină imediat!
  Mâine dimineață, la prima oră, aștept raportul directorului Poliției Locale referitor la acest incident.
  Dacă instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-și fac treaba! Asemenea scene nu-și au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliția Locală va rezolva problema, sau riscă desființarea!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Opoziția din Consiliul Local susține că parte din vină aparține primarului.”Această poză denota „BUNA” administrare a Municipiului Târgu-Jiu…nu contestă nimeni nesimțirea celui care și-a parcat așa mașina și acest individ ar trebui amendat imediat, dar în același timp…repet…această imagine arată exact modul în care este condus orașul în acest moment”,a transmis Luis Popa.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: