spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăNews AlertSenator: ”Această guvernare îngenunchează IMM-urile”

  Senator: ”Această guvernare îngenunchează IMM-urile”

  Senatorul Cristinel Rujan atrage atenția guvernării PNL-USR-PLUS că prin măsurile luate va îngenunchea întreprinzătorii români. În opinia parlamentarului, reprezentantul USR din Guvernul Cîțu, Claudiu Năsui, ministrul Economiei, se numără printre cei mai vinovați  de situația în care se află economia țării.
  ”Nu este suficient că pandemia pune la pământ o mulțime de afaceri în România, că mai vine și guvernarea de dreapta și pune umărul la îngenuncherea IMM-urilor. Pentru că asta înseamnă ritmul „accelerat” actual – de numai 2 contracte pe zi – în care ministerul condus de domnul Năsui semnează contractele pentru cele 13.500 de dosare admise pentru „Măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru destinat IMM-urilor”.
  În ceea ce privește „Măsura 3 – Granturi pentru investiții” lucrurile stau la fel de rău. Peste 27.000 de mii de firme au cheltuit timp și bani degeaba pentru că întreg procesul se reia de la zero, după ce programul a fost suspendat în urma scandalului public al intervenției ministrului Năsui în sistemul informatic și al înscrierii dubioase în platformă a mii de firme cu acces la anumite informații în ultima zi (aspecte cercetate de DNA).
  Prin urmare, iată că fiecare zi care trece cu domnul Năsui la Ministerul Economiei adâncește și mai mult criza economică și dovedește incapacitatea acestuia de a gestiona economia țării, aspecte semnalate cu îngrijorare de PSD, în repetate rânduri, și precizate pe larg în moțiunea depusă la Senat”, se arată în postarea făcută de senatorul PSD Cristinel Rujan.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: