spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăNews AlertZiua Pământului, marcată de PSD prin acțiuni de ecologizare

  Ziua Pământului, marcată de PSD prin acțiuni de ecologizare

  De Ziua Pământului, PSD Gorj a organizat o amplă acțiune de ecologizare, la care au participat liderii organizației județene, alături de tineri social democrați de la Târgu Jiu și Bumbești Jiu, dar și membrii ai organizației PSD Bumbești Jiu. S-a acționat în Zona Gării din Bumbești Jiu, acolo unde au fost adunați zeci de saci de deșeuri.

  Acțiunea face parte dintr-un proiect național al Partidului Social Democrat, fiind organizate campanii de ecologizare în toate județele țării. PSD face din protecția mediului o prioritate de prim-rang! Nu doar simbolic, ci și ca angajament politic esențial, PSD acționează pentru o Românie mai curată, mai verde, mai sănătoasă și o economie mai puțin poluantă și mai sustenabilă!

  ”Este o acțiune menită să marcheze determinarea și implicarea PSD în protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru comunități și pentru locuitori. Noi, cei de la PSD Gorj, am dorit să marcăm Ziua Pământului printr-o serie amplă de acțiuni pe parcursul câtorva zile, care au drept scop ajutarea mediului înconjurător. Au avut loc plantări de arbori la Brănești, alături de echipa PSD din localitate, iar astăzi am acționat în zona Bumbești Jiu. Le mulțumesc colegilor mei pentru implicare și sunt convins că nu ne vom opri aici. Gorjul este un județ frumos, care trebuie să se mențină curat”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: