spot_img
-1.5 C
Târgu Jiu
joi, noiembrie 30, 2023
Altele
  AcasăPoliticGorjenii i-au pus gând rău premierului. „Să încercăm să schimbăm acest Guvern”

  Gorjenii i-au pus gând rău premierului. „Să încercăm să schimbăm acest Guvern”

  După ce un consilier local din Târgu Jiu vrea să o declare persoana non-grata a municipiului pe premierul Dăncilă, un parlamentar din județ vrea să o schimbe din scaunul de șef al Guvernului. Alin Văcaru de la Pro România cere chiar sprijinul social-democraților pentru a scăpa țara de acest prim-ministru care ar face România de râs.

  Parlamentarul Pro România susține că Viorica Dăncilă este o pată la adresa României. Gafele de-a lungul timpului au demonstrat că avem parte de un premier slab care din păcate nici nu observă când greșește. Alin Văcaru, ca și alți politicieni, și-ar dori schimbarea prim-ministrului și speră ca din toamnă dorința să devină realitate.

  „Ea ne reprezintă pe noi”

  „Dumneai nu știe pe ce lume trăiește Nu mă bucură faptul acesta. Am întâlnit foarte mulți colegi prin țară și le-am spus că nu trebuie să râdem de greșelile pe care le face Viorica Dăncilă pentru că râdem de noi, din păcate. Ea ne reprezintă pe noi. Ce părere au oamenii din alte țări despre noi dacă ne reprezintă acest om. Eu sper ca în toamnă să reușim, cu sprijinul colegilor PSD pentru că fără ei nu o să putem, măcar cu o parte din colegii din PSD cei care înțeleg și sunt nemulțumiți, să încercăm să schimbăm acest Guvern, pentru ca în 2019 când vom prelua președinția Consiliului Uniunii Europei să avem un Guvern performant cu oameni capabili”, a declarat parlamentarul Pro România Alin Văcaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: