spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăPoliticMiruță despre declarațiile lui Vîlceanu: ”Gura prostului adevăr grăiește”

  Miruță despre declarațiile lui Vîlceanu: ”Gura prostului adevăr grăiește”

  Liderii opoziției de la Gorj se atacă din nou. Ca și la nivel central, echipa funcționează doar când interesul uneia nu este pus în joc. Deputatul Radu Miruță crede că liberalii poartă negocieri pentru a-i scoate din guvernare, după ce liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că vede în USR un adversar, la viitoarele alegeri.

  Liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat într-o vizită politică, în alt județ, că PNL și USR vor deveni adversari în alegerile din 2024. „Trebuie să realizăm că nu mai suntem doar noi și PSD în lupta asta, în competiția asta. Au mai apărut și alte partide, cum e USR. Chiar dacă suntem într-o coaliție, în 2024 vor fi adversarii noștri în campania electorală şi atunci ne trebuie o schimbare, ne trebuie o altă viziune care să îi facă pe oameni să înțeleagă, așa cum spune Florin Cîţu, că avem nevoie de opt ani de guvernare liberală, să dezvoltăm România. Din păcate, România a rămas în urmă cu reforme absolut necesare”, a afirmat Dan Vîlceanu.

  În echipă, dar separat

  Declarațiile l-au deranjat pe liderul USR de la Gorj , Radu Miruță afirmând că liberalii încearcă să își mătrășească aliații, în loc să fie preocupați de bunul mers al țării. “Există un proverb românesc care spune ”gura prostului adevăr grăiește”. Firește nicio legătură cu rândurile de mai jos…Aflat la Botoșani zilele trecute, liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a explicat înfocat și temător deopotrivă, că USR va fi principalul adversar al PNL la alegerile din 2024 si ca Partidului National Liberal îi trebuie o alta viziune atunci pentru a putea spera la 8 ani de guvernare liberala. Coaliția PNL-USR împlinește abia 6 luni de guvernare si lideri ai PNL, în loc să gândească la cum poate aceasta să funcționeze mai bine, fac planuri din cuțite și pahare cum să-și distrugă actualul partener de guvernare. Teama PNL de capacitatea USR de a genera politici publice coerente și de a deveni astfel principalul actor politic pe zona de centru dreapta nu este noua. Văd doar ca se accentuează. Reamintesc domnului Vîlceanu ca fără USR, nu ar fi existat aceste 6 luni de guvernare ”liberală”, darămite 8 ani…Sau poate se gândește PNL la USL 2.0, alături de PSD?!? Închei tot cu un proverb: ”De ce ți-e frică, nu scapi!”, i-a transmis Radu Miruță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: