spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăPoliticPlanurile liderului PSD Târgu Jiu cu privire la organizație

  Planurile liderului PSD Târgu Jiu cu privire la organizație

  Președintele interimar al PSD Târgu Jiu are în plan să extindă organizația municipală. Cristinel Rujan susține că este nevoie un recesământ în rândul membrilor dar și de întărirea fiecărei structuri în parte. În privința situației din Consiliul Local, social-democrații nu au în plan să-l lase pe primarul Marcel Romanescu fără majoritate.

  „Deocamdată sunt interimar va trebuie să organizăm structurile din PSD Târgu Jiu. Trebuie să refacem situația cu toți membrii și să ne extindem prin mesaj către generația mai tânără și către oameni de bună credință care pot să ne sprijine pentru a fi o alternativă viabilă, oricând, la orice variantă adversă”, a declarat liderul PSD Târgu Jiu, Cristinel Rujan.

  Proiecte constructive

  În privința zvonurilor lansate în spațiul public, cu privire la negocierile purtate pentru schimbarea majorității din Coniliul Local, Rujan susține că sunt pure speculații.  „Deocamdată majoritatea de care se bucură Marcel Romanescu este stabilă. Sigur că în alt context, pe baza unei negocieri, nu ar fi imposibilă schimbarea majorității din Consiliul Local Târgu Jiu. Noi insistăm să facem în CL o poziție constructivă, să încercăm să votăm și să susținem proiecte de bun augur pentru cetățenii din Municipiul Târgu Jiu și să sancționăm, prin vot și opinii publice, orice derapaje din Consiliul Local”, a mai transmis președintele interimar al PSD Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: