spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticPrimăria Aninoasa a alocat 100.000 de lei pentru Ziua Vârstnicilor! Participanții transportați...

  Primăria Aninoasa a alocat 100.000 de lei pentru Ziua Vârstnicilor! Participanții transportați gratuit cu două microbuze la Bobaia

  Consiliul Local Aninoasa a aprobat o sumă de un miliard de lei vechi, din bugetul localității, mai exact 100.000 de lei, pentru Ziua Vârstnicilor, eveniment organizat astăzi în satul Bobaia. Participanții s-au plâns edilului că nu au cu ce ajunge la locație, cu atât mai mult cu cât primăria le-a asigurat un spectacol cu formația Intim Band și trei cunoscute interprete de muzică populară. Edilul le-a dat însă asigurări că primăria le va asigura vârstnicilor și transportul cu două microbuze.

  „Pe 26 septembrie vom asigura transportul participanților la evenimentul care va avea loc cu prilejul sărbătoririi zilei vârstnicului cu două microbuze care vor circula pe ruta Aninoasa – Groserea-Costești, șofer Dăianu Gabriel și ruta Poieni-Sterpoaia Aninoasa – șofer Văduva Marius începând cu ora 15,30”, a transmis primarul, după ce mai multi pensionari și-au arătat îngrijorarea că nu pot participa la eveniment din lipsa transportului.
  În mai multe localități, în aceste zile, se organizează Ziua Vârstnicilor, eveniment pentru care s-a apelat, cu generozitate, la banii din bugetele locale.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: