spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăPoliticPROGRAMUL DE GUVERNARE PSD PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ

  PROGRAMUL DE GUVERNARE PSD PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ

  1. DESCENTRALIZAREA DECIZIEI: AUTORITĂȚILE LOCALE, MOTORUL ABSORBȚIEI FONDURILOR UE – clasificarea proiectelor de investiții de nivel de complexitate locală, regională și națională și alocarea puterii de decizie la nivelul administrației publice local corespunzătoare.
  2. Întâi fondurile europene, apoi cele de la buget pentru investițiile în dezvoltarea locală – România are la dispoziție pentru dezvoltare locală 33 de miliarde euro până în 2024. Nu trebuie să irosim resursele naționale pentru investiții care pot fi susținute cu surse europene. Banii de la buget vor finanța doar proiecte care nu pot fi finanțate din bani europeni.
  3. SIMPLIFICAREA PROCEDURILOR TRANSPARENTIZAREA INVESTIȚIILOR PUBLICE, trebuie revizuite în sensul simplificării toate procedurile pentru accesarea fondurilor europene și trebuie instituit Registrul Național al Investițiilor Publice în care să fie evidențiate, transparent, toate proiectele și stadiul lor de la cel mai mic cătun la marile proiecte de infrastructură

  – Comantat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană PSD GORJ
  – Executat de Societatea NEW GRUP IMPACT SRL
  – CUI mandatar financiar coordonator 11200020

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: