spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăPoliticRomanescu se laudă că l-a refuzat pe Dragnea. “Am avut adeziunea în...

  Romanescu se laudă că l-a refuzat pe Dragnea. “Am avut adeziunea în față”

  Echipa liberală de la Gorj nu a trecut peste eșecul alegerilor parlamentare înregistrat la nivelul Municipiului Târgu Jiu. Marcel Romanescu încă atrage critici din partea colegilor pentru că a obținut “cel mai mic scor din județ”. Acuzat de blat, liderul PNL Târgu Jiu le transmite liberalilor că a avut ocazia să-i părăsească și nu a făcut-o.

  Acuzat că a scos cel mai mic scor din județ, la alegerile parlamentare, liderul organizației municipale a PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se apără afirmând că târgujienii nu votează traseiști. În opinia sa, Ion Iordache este vinovat de lipsa de credibilitate din rândul electoratului. “Nu am avut bani să cumpăr electoratul din Târgu Jiu. Nu mă poate acuza nimeni de nimic. Dacă nu vii cu o personă acceptată de electorat, poți să ai milioane de euro, nu contează! Ce am făcut în 2020 trebuie să fie un exemplu de bună practică politică. Oamenii nu mai acceptă ideea de traseiști. Domnul Iordache nu știe istoria PNL pentru că vine din alta formațiune. Tu, în august dădeai declarații în favoarea PSD iar în decembrie spuneai “susțin valorile PNL”. Dânsul trebuia sa participe și la victoriile pe care PNL le-a înregistrat la Târgu Jiu”, i-a transmis Marcel Romanescu.

  La discuții cu Dragnea

  Pe de altă parte, Marcel Romanescu trece la dezvăluiri politice. Deși nu a recunoscut niciodată, înainte de alegerile locale a stat la masa negocierilor cu PSD. “Atunci când am câștigat Primăria Târgu Jiu am spus că voi fi un adversar permanet al PSD și că nu voi face niciodată un blat la nivelul Municipiului Târgu Jiu. Și eu am avut oferta de la PSD. Am avut adeziunea în față. Propunerile au venit de sus, de la cea mai înaltă poziție, de la Liviu Dragnea. Mi-a propus cu două-trei luni înainte să părăsească lumea liberă. Cum ar fi fost să fac echipa cu Edi Ladaru, Butan, Luis Popa sau cu cine era acolo. Am rămas la PNL. Nu vreau să spun cine a venit cu adeziunea la mine de la Gorj”, a transmis Marcel Romanescu.

  Critici poetice

  Dezvăluirile primarului au atras critici din partea social-democraților. Consilierul local Eduard Lădaru face primele atacuri. “Primarul Romanescu se laudă că este cel mai frumos din orașul acesta și că vrea să devină mireasă, astfel că este curtat de cei care îl doresc. În loc să se laude cu realizările sale din mandatele de pana acum…dl. primar ne spune ce mireasă căutată este…de ca și cum ar interesa pe careva… Îi recomand domnului primar să asculte cum recită Florian Pitiș, în mod excepțional, poezia „Sunt cel mai frumos din orașul acesta” – scrisă de Radu Stanca”, a transmis consilierul local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: