spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticRomanescu vrea să știe câți consilieri locali s-au vaccinat. Vezi motivul!

  Romanescu vrea să știe câți consilieri locali s-au vaccinat. Vezi motivul!

  Social-democrații cer reluarea ședințelor de Consiliu Local din Târgu Jiu prin prezență fizică obligatorie. De la debutul pandemiei toate deciziile importante, ce vizează dezvoltarea orașului, s-au luat online.
  Prin vocea președintelui de la municipiu, Cristinel Rujan, pesediști susțin că este nevoie ca proiectele să fie dezbătute față în față. “L-aș ruga pe domnul primar Marcel Romanescu să dea drumul la dezbateri în Consiliul Local. Nu mai pot continua ședințele online, trebuie ca desfășurarea Consiliului Local să se facă într-o sală de ședință, cu prezentarea proiectelor din timp, pentru a fi o reală dezbatere pe proiectele de hotărâre de CL. Să terminăm cu excepția și să revenim la reguli, în sensul că trebuie organizate ședințe ordinare și nu doar extraordinare sau de îndată. Excepția a devenit regulă la municipiul Târgu Jiu, a declarat liderul PSD Târgu Jiu, Cristinel Rujan.

  Vaccinare obligatorie

  Primarul spune că a continuat cu ședințele online de frica unor posibile riscuri. Marcel Romanescu vrea să știe câți dintre consilierii locali s-au vaccinat, înainte de a-i convoca la ședință. “Ar trebui să avem în sală în jur de 30- 40 de persoane. 21 de consilieri locali, secretarul, aparatul tehnic și directorii de specialitate din cadrul Primăriei. Cred că dacă mă uit astăzi la spațiu pe care îl avem, în sala de ședințe, nu este suficient să permită accesul a 40 de persoane. Mai mult decât atât, știți foarte bine că ședințele se pot ține doar cu persoanele care au fost vaccinate. Nu am și o să fac o analiză foarte atentă să văd câți dintre consilierii locali, și de la Partidul Național Liberal și de la Partidul Social Democrat, s-au vaccinat. Am vrut, într-un fel, să protejăm pe toată lumea și din acest punct de vedere nu am revenit la vechiul mod de lucru”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: