spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber: “Angajații CE Oltenia sunt mințiți și umiliți în ultimul hal”

  Weber: “Angajații CE Oltenia sunt mințiți și umiliți în ultimul hal”

  Liderul PSD Gorj, atac la adresa celor care se erijează acum în apărătorii minerilor. Mihai Weber susține că angajații CE Oltenia continua să fie mințiți și păcăliți de cei care încă mai sunt la putere. Nu crede în variantele propusă de niciuna din taberele liberale afirmând că singura soluție pentru detensionarea situației este votarea în plen a proiectului propus de PSD.

  Angajații CE Oltenia au reluat protestele în Piața Prefecturii. Lor li se alătură, în Dolj, angajații CET Craiova și Ișalnița. Sunt sute de oameni afectați de neaplicarea legii 197/2021.  “Sincer, nu știu cu ce au greșit oamenii aceștia care sunt tratați cu așa umilință, neseriozitate, mințiți pe față! Deci, lucrurile sunt cât se poate de simple, cei aflați la putere puteau să rezolve problema într-o zi, dacă se dorea, printr-o ordonanță de Guvern. Astfel, legea devenea aplicabilă. Am auzit tot felul de motivări: ba că nu se poate, că Casa de Pensii, că există soluții, că se întâlnesc… etc. Oamenii aceștia au fost umiliți în ultimul hal, o bătaie de joc la adresa lor! Au fost trimiși să discute cu ministrul Muncii, cu premierul, cu președintele Camerei, Ludovic Orban, cu vicepremierul, cu ministrul Finanțelor  și nu se va realiza absolut nimic pentru că nu au fost în stare și nu s-a vrut să se dea această ordonanță”, afirmă Mihai Weber.

  Vot comun

  Liderul PSD Gorj susține că există soluții. Atât senatorul Ion Iordache cât și deputatul Radu Miruță pot milita pentru rezolvarea problemei. “Acum, singura soluție este cea pe care am propus-o noi, în sensul că există o inițiativă depusă și semnată de mine și alți parlamentari PSD, inițiativă care este în Parlament, pe circuitul legislativ și, dacă se dă caracter de urgență, adică dacă este voința tuturor, putem să o scoatem în două săptămâni de zile și atunci legea se va aplica. Ei tot tergiversează. Că trebuie punct de vedere de la Guvern, că trebuie luate avize, că trebuie să treacă prin comisii. Sunt majoritari, USR-PNL, s-a schimbat configurația guvernanților dar în comisiile parlamentare tot ei sunt majoritari. Se poate rezolva! Nu poți să îi pui pe drumuri, să îi minți continuu pe oameni. Datele sunt clare, nu s-a vrut! Vinovați sunt toți! Unii încearcă acum să iasă din decor dar ei, USR și PNL, au condus de doi ani de zile și au demonstrate că nu vor să facă nimic ! Categoric, așa cum am demonstrat că sunt legi care funcționează datorită PSD, așa și acum, vom arăta că se poate. Iată, că acum oamenii își pun, din nou, speranța în PSD!”, a mai transmis deputatul PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: