spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăSănătateSpitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti tratează, din nou, doar pacienți cu COVID

  Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti tratează, din nou, doar pacienți cu COVID

  În contextul creșterilor numărului de cazuri de coronavirus autoritățile ia măsuri. Prefectura Gorj a convocat la discuții toți managerii de spitale din județ.

  Directorul DSP Narcis Stoian Gorj a anunțat că Spitalul din Târgu Cărbunești redevine spital suport covid.

  „Incidența este în creștere și încercăm să nu fim luați, ca de obicei, prin surprindere. Se va stabili numărul de paturi pentru pacienții cu coronavirus, adulți și copii. Eu, personal, sunt îngrijorat pentru că ne îndreptăm spre acele perioade nedorite, de restricții. Sper ca cetățenii să conștientizeze că singura cale de a scăpa de această pandemie este vaccinul”, a declarat prefectul Corneiu Răducan.

  Direcția de Sănătate Publică Gorj a decis ca Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti să revină la a trata doar pacienți cu coronavirus.

  „Spitalul Târgu Cărbunești a redevenit spitalul suport covid. Se internează numai pacienți pozitivi. Au deja două cazuri la ATI Cazurile încep să fie din ce în ce mai numeroase. Suntem în valul patru sperăm tot sufletul să înceteze cât mai repede și această nouă formă de tulpină Deltă. Din păcate vaccinarea este în scădere, am observat că se solicită doza unică”, a transmis Narcis Stoian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: