spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăSocialAparate mobile de radiologie pentru trei secții ale SJU Târgu Jiu

  Aparate mobile de radiologie pentru trei secții ale SJU Târgu Jiu

  Consiliul Județean Gorj a efectuat recepția unui nou lot de aparate medicale achiziționate în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj”. Este vorba despre aparatură de radiologie.

  „Cele trei aparate mobile de radiologie, furnizate în baza contractului nr. 18251 din 10.11.2021, încheiat între Consiliul Județean Gorj și furnizorul declarat câștigător, au fost repartizate Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu pentru secțiile ATI 2 – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, UPU – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17 și ATI 1 – locația din strada Progresului, nr. 18.
  Tot în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” vor mai fi achiziționate echipamente și aparatură medicală pentru Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și pentru Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
  Valoarea totală a proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” este de 14.682.746,93 lei cu TVA”, transmite CJ Gorj prin intermediul unui comunicat de presă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: