spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAu rămas sub cerul liber după un incendiu. Au nevoie de ajutor!

  Au rămas sub cerul liber după un incendiu. Au nevoie de ajutor!

  O familie din Polovragi are nevoie de sprijin după ce acoperișul locuinței s-a făcut scrum în urma unui eveniment nefericit. Familia a încercat prin forțe proprii să repare daunele însă veniturile mici nu le permit să termine lucrarea înainte de sezonul rece. Și autoritățile locale au pus umărul la această cauză nobilă însă mai este nevoie de sprijin din partea oamenilor cu suflet mare.

  Pe rețelele de socializare oamenii au început să se mobilizeze pentru a sprijini această familie. Este nevoie de 45.000 de lei pentru ca iarna să nu îi prindă fără un acoperiș deasupra capului pe cei cinci membri ai familiei.

  “Acum o lună de zile, în data de 10 august, viața unei familii din comuna Polovragi, a Loredanei și a celor 4 suflete care locuiesc în această casă, s-a schimbat total în urma incendiului ce le-a ars acoperișul casei. Este toamnă și peste 94 de zile va veni și Crăciunul. Dumnezeu ne învață că mereu trebuie să fim buni și să facem bine pentru noi și pentru ceilalți. Acum, această familie are nevoie de ajutorul nostru.  Economiile nu le ajung pentru a termina reparațiile în timp util. Familia a scos la vânzare și unul dintre terenurile pe care le deține pentru a face rost de bani. Suma de care au nevoie este de 45.000 lei, motiv pentru care, apelăm la ajutorul dumneavoastră, oameni cu suflet mare și prieteni ai polovrăgenilor.

  Puteți face donații în următoarele conturi:

  Stanciu Cornelia RO66BTRLRONCRT0381970501 și TUDOR GHEORGHE ALIN RO30UGBI0000182017477RON, sau la sediul Primăriei Polovragi, la Dl Marian Găină-asistent social.

  Autoritățile locale au ajutat cum au putut această familie din punct de vedere financiar, însă nu este suficient.

  Oameni de bună credință, îndreptați sufletele spre ființele care nu pot să strige ajutor.

  Puțin câte puțin putem face un lucru măreț pentru această familie!”, se arată în apelul lansat de cei care cunosc familia aflată la necaz.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: