spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăSocialDonații pentru cetățenii din Ucraina din partea elevilor de la Liceul Teologic

  Donații pentru cetățenii din Ucraina din partea elevilor de la Liceul Teologic

  Elevii și cadrele didactice de la Liceul Teologic din Târgu Jiu s-au mobilizat și au reușit să strângă diferite produse pentru a-i ajuta pe ucrainienii care sunt într-o situație disperată din cauza războiului.

  „Sub sloganul «Împreună pentru Ucraina – Împarte din suflet!», elevii și cadrele didactice de Liceul Teologic din Târgu Jiu s-au implicat în campania de donare de produse necesare persoanelor aflate în dificultate din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

  Campania s-a desfășurat în parteneriat cu asociațiile ANCMRR, ARCA LEX și TEAM FOR NEXT GENERATION, în perioada 4-11 martie.

  Membrii Consiliului Școlar al Elevilor împreună cu mai mulți voluntari din cadrul Liceului Teologic s-au implicat atât în colectarea produselor la nivelul școlii, cât și în centrele de colectare deschise la Stadionul Municipal și Shopping City Târgu Jiu“, a transmis Ștefan Cristi Vătafu, directorul Liceului Teologic Târgu Jiu.

  Ce produse au fost donate

   

  Elevii au donat diferite produse care sunt necesare pentru supraviețuirea ucrainienilor.

  „Preșcolarii, elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal au donat alimente neperisabile, produse de igienă personală, scutece pentru copii, baterii, pături și produse sanitare. Toate produsele au fost sortate, ambalate, etichetate și transportate la centrul de colectare“, a mai spus directorul Liceului Teologic Târgu Jiu.

  Majoritatea școlilor din județul Gorj au organizat acțiuni de strângere de ajutoare pentru populația din Ucraina

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: