spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticVot important în Senat, pentru investițiile de pe râul Jiu

  Vot important în Senat, pentru investițiile de pe râul Jiu

  Propunerea legislativă inițiată de parlamentarii PSD, care vizează scoaterea din zona ariilor protejate a obiectivelor de investiţii hidrotehnice care au fost începute anterior datei de 29 iulie 2007, dată la care s-au constituit acele arii protejate, a trecut cu succes în Senat. Proiectul de lege, votat în Senat, a avut în vedere obiectivele de pe râurile Jiu și Răstolița, realizate în proporție de peste 90%, care, datorită acestui proiect de lege, vor putea fi finalizate.
  ” Proiectul care vizează deblocarea lucrărilor stopate din motive de mediu are și suportul parlamentarilor PSD din Camera Deputaților, for decizional pentru acest proiect de lege.
  Odată puse în funcțiune, cele trei microhidrocentrale vor putea acoperi consumul a peste 300 de mii de locuințe din România. Mai mult, oferă stabilitate și siguranță mediului economic, extrem de bulversat din cauza efectelor scumpirii energiei.
  Eforturile PSD de scoatere a României din zona dependenței de energie și gaz față de alte state, inclusiv Rusia, continuă și cu alte măsuri, precum exploatarea gazelor din Marea Neagră”,a transmis biroul de presă al PSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: