spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesLaptele și cornul destinat elevilor, subiect fără importanță pentru primarii gorjeni

  Laptele și cornul destinat elevilor, subiect fără importanță pentru primarii gorjeni

  Deși elevii sunt la jumătate primului semestru de an școlar, niciun elev din Gorj nu a beneficiat de programul național „Lapte și Corn”. Primarii refuză categoric să se implice pasând problema în curtea Consiliului Județean Gorj.

  La nivel național 38 de milioane de euro vor ajunge la firmele care se ocupă de distribuția fructelor, laptelui și cornului în școlile din România, în 2021-2022. În Gorj licitațiile nu au fost încă desfășurate. Doar trei primării își permit să deruleze pe cont propriu procedura.

  “Am avut o întâlnire cu Comisia și am analizat toate aspectele, toate hotărârile luate de către Consiliile Locale și Consiliul Județean privind asumarea sau neasumare a organizării și desfășurării procedurilor de atribuire a contractelor de achiziții pentru aceste produse.  Trei primării și-au asumat organizarea și desfășurarea procedurilor este vorba de Turburea, Dragotești și Slivilești. Sunt primării conduse de aleși cu mai multe mandate și care, probabil, au alte posibilități de a asigura aceste produse pentru elevi. În restul localităților, toate procedurile vor fi făcută de către Consiliul Județean Gorj”, a transmis prefectul Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: