spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăSocialSponsorizare de 18.000 lei pentru copiii din sistemul de protecție

  Sponsorizare de 18.000 lei pentru copiii din sistemul de protecție

  Ziua Copilului a continuat pentru copiii din sistemul de protecție. 200 de beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au avut parte de surprize constând în daruri precum: mingi, tricouri, treninguri, adidași și diverse alte articole sportive. Sponsorizarea, în valoare totală de 18000 lei, a venit din partea magazinului Dechatlon, prin intermediul programului ,,Ajungem MARI” implementat de Asociația Lindenfeld, partener tradițional al DGASPC Gorj.
  ,,Ajungem MARI” este un program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și din medii defavorizate. Programul educațional ,,Ajungem MARI” a demarat în București pe data de 8 iunie 2014, cu fonduri 0 și s-a extins rapid, incluzând tot mai mulți copii. La ora actuală, acest program este implementat și în județul Gorj.
  Tot în cadrul programului ,,Ajungem MARI”, duminică, 06.06.2021, a avut loc o excursie la care au participat 42 de beneficiari de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu, din subordinea DGASPC Gorj, aceștia deplasându-se la Hobița, Tismana și Plaiul Castanilor, unde au avut parte de lecții de echitație, tiroliană, jocuri în aer liber și multă distracție.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: