spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialTurneul Stradivarius bifat și la Târgu Jiu

  Turneul Stradivarius bifat și la Târgu Jiu

  La Târgu Jiu a devenit o tradiție ca în vară să fie bifat, în Parcul de la Coloană, Turneul Stradivarius. Evenimentul de succes este așteptat și în acest an de iubitorii de frumos.  Ca de fiecare dată, intrarea este liberă.

  Clubul Rotary din Târgu Jiu împreună cu Asociația pentru Democrație Educație Respect organizează în 11 august 2021, ora 19:30, in Parcul Coloanei fără Sfârșit din Târgu Jiu-Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei.

  Turneul Stradivarius 2021 își propune să meargă mai departe, iar muzica este cea pentru care acum avem, în fine, suficient timp, capacitate de apreciere și multă nevoie. “Ultimul an, sub semnul Pandemiei de COVID-19, l-am petrecut funcționând într-un sistem de work from anywhere; foarte greu acest concept, mai ales pentru artiști. Dar nu am uitat că putem juca un rol de ghid pentru oameni despre cum să-și trăiască viețile într-o perioadă ca niciodată și care va reconfigura multe lucruri în lume până se va încheia. Îmi place să cred că eu și echipa mea am putea spune că am reușit, iar Turneul Internațional Stradivarius va continua și în acest an, ajuns la ediția aXIVa”- a transmis artistul Alexandru Tomescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: