spot_img
23.3 C
Târgu Jiu
luni, iulie 1, 2024
Altele
    AcasăNews AlertRăzbunarea lui Ghiţă! Muşcaţi sau tăiaţi în timp ce sacrificau porcul

    Răzbunarea lui Ghiţă! Muşcaţi sau tăiaţi în timp ce sacrificau porcul

    Tăierea porcului a fost însoţită şi de accidente în câteva sate din ţară. Cele mai multe sunt plăgi tăiate din cauza manipulării neglijente a cuţitelor cu care erau sacrificaţi porcii. În loc să tranşeze carnea pentru masa de Crăciun, sătenii au ajuns la spital.

    În ultima săptămână, la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi au fost îngrijiţi zece pacienţi care s-au tăiat ori care s-au lovit după ce au căzut lângă porc.

    > La Tomeşti, Constantin A. (50 de ani) a fost preluat în comă de lângă porcul pe care urma să-l taie. După ce consumase alcool, săteanul s-a împiedicat şi s-a lovit cu capul de o bordură de beton. „Bărbatul a fost adus de la domiciliu în comă traumatică. Pacientul era cu etilism acut şi prezenta un hematom subdural. A fost transferat într-o clinică de specialitate”, explică profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef la UPU. Pacientul urma să fie operat, scrie adevarul.ro.

    > Un alt bărbat care a ajuns la UPU era muşcat de porc. Bărbatul încerca să înjunghie animalul, iar acesta l-a prins cu colţii de picior. Victima a fost vaccinată antitetanos, apoi chirurgii plasticieni i-au suturat plaga. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, pentru tratament antirabic.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!