spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPrima convocare a Angelei Pușcaș la echipa națională: „Este un vis devenit...

    Prima convocare a Angelei Pușcaș la echipa națională: „Este un vis devenit realitate“

    Angela Pușcaș, handbalistă la CSM Târgu Jiu, a fost convocată de antrenorul Florentin Pera la prima reprezentativă a României, pentru un stagiu de pregătire centralizată.

    Handbalista noastră se va prezenta la stagiul de pregătire centralizată de la Bistrița Năsăud (26 februarie – 2 martie 2023). La finalul acestei perioade, România va disputa două meciuri amicale împotriva selecționatei similare a Ucrainei. Partidele vor avea loc pe 3 martie (ora 19.15) și 4 martie (ora 17.30).

    Va juca în continuare la CSM Târgu Jiu

    Gorjeanca Angela Pușcaș va evolua în continuare pentru CSM Târgu Jiu. La finalul lunii ianuarie, experimentata handbalistă și-a prelungit angajamentul pe încă doi ani și va evolua până în 2025 la Târgu Jiu. Sportiva noastră a ales să continue în tricoul lui CSM Târgu Jiu, astfel că și-a pus semnătura pe un nou angajament cu echipa antrenată de Liviu Andrieș.

    ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la această înțelegere. Colectivul, staff-ul, suporterii și toți cei implicați în proiectul CSM m-au determinat să rămân la Târgu Jiu”, a declarat Angela Pușcaș, după parafarea noii înțelegeri cu echipa din Târgu Jiu.
    „Surprinsă în primul rând și apoi entuziasmată, acestea cred ca ar fi cele mai potrivite cuvinte. Mă bucur mult că s-a întâmplat, în acest moment, aici la Târgu Jiu, locul de care se leagă momente importante ale carierei mele“, a mărturisit Angela Pușcaș, pentru site-ul csmtargujiu.ro.

    „Este un pas important în cariera mea“

    Handbalista a spus că este un pas important în cariera sa: „Este un pas important în cariera mea și o confirmare pentru totul efortul, pentru toată munca depusă în toți acești ani petrecuți pe terenul de handbal. Este un vis devenit realitate, pentru că orice sportiv își dorește să facă acest pas, să evolueze la prima reprezentativă. Îmi doresc să dau tot ce este mai bun din mine și să ajut cu ce pot. Este o provocare și îmi doresc ca experiența acumulată în toți acești ani la cluburile din străinătate să o pot valorifica acasă, la echipa națională“.

    „Putem să câștigăm” cu Cisnădie

    Angela Pușcaș a vorbit și despre confruntarea de joi, 23 februarie, din Cupa României, când CSM Târgu Jiu va întâlni echipa din Cisnădie: „Va fi un meci greu, ca toate celelalte, dar sunt sigură că noi, dacă ne facem treaba cum trebuie și avem încredere în noi, putem să câștigăm așa cum am făcut-o și în meciul din turul campionatului. Sper și vreau să mergem mai departe în etapa următoare a Cupei României“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: