spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateAutoritățile din Târgu Jiu iau în calcul suspendarea circulației pietonale în zona...

  Autoritățile din Târgu Jiu iau în calcul suspendarea circulației pietonale în zona Școlii „Alexandru Ștefulescu”

  Lucrarea de pe Calea Eroilor creează mari probleme părinților care peste două săptămâni își vor aduce copiii la școlile din apropierea șantierului. Zona reprezintă un pericol în special pentru micii școlari.

  Autoritățile ridică din umeri și spun că pentru liniștea părinților iau în calcul suspendarea circulației pietonale. Viceprimarul Bogdan Bejinaru a fost cel care a anunțat care ar fi variantele luate în calcul pentru traseul școlarilor. „Luăm în calcul varianta de a suspenda circulația copiilor pe acea intrare. Se poate circula pe strada Geneva și pe strada 16 Februarie. Sunt două variante luate în calcul, până se efectuează lucrările. Am stabilit să trimitem o echipă de la primărie și vom lua o hotărâre împreună cu conducerea școlii”, a transmis viceprimarul la un post de televiziune local.

  Noi termene

  Autoritățile susțin că, potrivit noilor grafice stabilite împreună cu constructorul, elevii vor putea circula pe strada respectivă abia din 2022. „Știm cu toții că s-a prelungit contractul pe termene foarte clare. Primii 50 de metri trebuie finalizați până pe data de 15 octombrie a.c. Vorbim de tronsonul Popa Șapcă- Geneva. În felul acesta arhitectul o să vadă aspectul și o să stabilească dacă continuăm așa sau apelăm la mici retușuri. Conform graficului pe 31 decembrie trebuie să fie gata tot tronsonul Popa Șapcă- Geneva și pe 30 iunie toată lucrarea. Constructorul și-a luat angajamentul că zona de la lângă biserică va fi finalizată mai devreme de 31 decembrie. Eu mi-aș dori ca de sărbători zona să fie acoperită măcar cu piatră spartă. Termene sunt clare!”, a mai declarat Bogdan Bejinaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: