spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateBărbatul judecat pentru ultraj împotriva primarului din Lelești este consilier local ADN

  Bărbatul judecat pentru ultraj împotriva primarului din Lelești este consilier local ADN

   

   

  Bărbatul care este judecat pentru ultraj la adresa primarului din Lelești este consilier local din partea ADN. În plus, acesta a candidat împotriva actualului edil din partea ADN pentru funcția de primar. „Dragi cetăteni ai Com. Lelesti,m-am hotarat sa candidez la functia de primar si consilier local din partea unui partid micut dar inimos,in care eu ma regasesc si anume ADN(ALTERNATIVA pentruDEMNITATEA NATIONALA). Vreau sa ii multumesc pe aceasta cale dl Ivan Nicolae din partea caruia am toata sustinerea.Sper sa nu va mai lasati pacaliti si anul acesta de actualii conducatori locali care nu au făcut nimic pentru comunitatea noastra“, este postarea de pe pagina de Facebook a lui Silviu Popeangă.

   

  Silviu Popeangă: „Nu l-am amenințat“

   

  Acesta a negat acuzațiile care-i sunt aduse de către procurori, care au decis trimiterea lui în judecată deoarece l-ar fi amenințat pe primar: „Nu este nimic adevărat. Nu l-am amenințat. Eu nu sunt o persoană violentă. Nu scrie în rechizitoriu așa ceva. Este declarația dată de primar“.

  Omul ADN din Lelești s-a lansat într-o serie de acuzații fără fundament, demonstrând, astfel, contrariul la ceea ce afirmă, că nu este o persoană violentă și mai mult decât atât prezintă mari deficiențe în cunoașterea la un nivel minim a sistemului judiciar din România, deși este consilier local: „Cum să vă dea parchetul informații, că dosarul a plecat din martie la instanță (n.r.-rechizitoriul a fost întocmit în luna iulie de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu). Este ceva de speriat. Probabil că va fi ultimul termen de instanță. Nu v-ați sesizat până acum. V-a dat Turcilă bani la toți să postați aiureli prin ziare. Îmi spui mie că ți-a dat rechizitoriu. Păi eu sunt o persoană corectă. Poți să faci 100 de articole“, a tunat Silviu Popeangă.

   

  «O să-l taie în bucăți cât de curând»

   

  Silviu Popeangă a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra primarului localității. Conflictul a avut loc în vara anului 2020. Potrivit rechizitoriului, primarul a fost anunțat că doi cetățeni încearcă să schimbe semnele de circulație de pe un drum comunal, perturbând traficul rutier. Primarul s-a deplasat la fața locului și, conform celor menționate în rechizitoriu, l-a găsit pe Silviu Popeangă, care săpa o groapă pentru a monta un indicator de restricționare a tonajului. Acesta mai era însoțit de un cetățean care transmitea live pe Facebook. Primarul a cerut explicații, iar procurorul de caz a stabilit în rechizitoriu că bărbatul a devenit recalcitrant, amenințându-l pe edil că o să-l taie în bucăți: „La un moment dat a afirmat către T.V.L.: «O să-l taie în bucăți cât de curând»“.

  Vasile Laurențiu Turcilă a declarat în fața anchetatorilor că a mai fost amenințat în același mod, „motiv pentru care i-a fost creată o stare de temere, având în vedere persoana inculpatului și comportamentul violent manifestat în societate. De asemenea, persoana vătămată a mai declarat că sentimentul de teamă a fost accentuat și de faptul că inculpatul a lansat în mediul online, cât și în rândul comunității locale din Lelești, amenințări asupra integrității fizice și a vieții, de care acesta a luat cunoștință în mod direct și indirect“, se arată în rechizitoriu.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: