spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateControl DSP la Rânca. Unele cabane nu mai au apă de două...

  Control DSP la Rânca. Unele cabane nu mai au apă de două săptămâni

   

  Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj efectuează un control în stațiunea Rânca, după ce mai mulți proprietari de pensiuni și cabane s-au plâns de faptul că nu au apă. În ultimele săptămâni, spațiile de cazare s-au umpluit de turiști, iar consumul de apă a fost ridicat.

  Constantin Pănescu, președintele Asociației Concesionarilor din Rânca, a spus că au fost trimise la DSP 11 sesizări din partea proprietarilor de cabane și pensiuni și încă o reclamație din partea Asociației pe care o reprezintă: „Sunt pensiuni care timp de două săptămâni la rând nu au primit apă. Nu este posibil așa ceva. În fiecare weekend au fost între 5.000 și 7.000 de turiști. Capacitatea de cazare ocupată aproape în totalitate“.

  Proprietarii au sesizat că se confruntă frecvent cu lipsa apei. Aceștia și-au făcut rezervoare de apă și cară apă din diferite zone sau plătesc pentru ca aceasta să le fie adusă.

   

  Reprezentanții DSP așteaptă să primească documente

   

  O echipa DSP s-a deplasat la Rânca în urma sesizărilor făcute de către mai mulți investitori. Acțiunea de control nu este finalizată. „Controlul nu a fost finalizat. Ne-am deplasat la fața locului și am văzut despre ce este vorba. Am solicitat o serie de documente și așteptăm să le primim, pentru a finaliza acțiunea de control“, a spun șeful echipei de control de la DSP Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: