spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCâini otrăviți în Peștișani. Poliția Animalelor face cercetări

  Câini otrăviți în Peștișani. Poliția Animalelor face cercetări

  Mai mulți câini au fost otrăviți în comuna Peștișani. Patricia Paraschiv, medic veterinar și vicepreședintele Asociației de protecție a animalelor „Pro Animals“, a precizat că poliția efectuează cercetări în acest caz: „PESTISANI, Gorj!!! Brădiceni și Frâncești! Mai mulți câini, cu și fără stăpân, otraviți, inclusiv mame cu 5 și 7 pui sugari (poate cineva sa îi preia⁉️ Ceea ce se dorea o acțiune neștiută de nimeni, capătă ecou și sperăm că cei vinovați vor plăti! Cine are mai multe detalii, e rugat sa ne contacteze!

  Polițilști din cadrului Biroului pentru Protectia Animalelor IPJ Gorj sunt acum acolo!

  În timp ce, in tara, instutiile statului se misca in directia buna ( vedeti Constanta, Ilfov, Giurgiu etc), la noi, lucrurile regreseaza, in  ciuda eforturilor noastre! NU ASA SE REZOLVA PROBLEMA ANIMALELER FARA STAPAN!!

  Atat Noi, prin Educam si Sterilizam Gorj – Pro Animals, cat si alte organizatii, am desfasurat campanii de sterilizari in Pestișani, dar azi totul pare desprins dintr-un film horror!“, a transmis Patricia Paraschiv într-o postare pe Facebook.

  Polițiștii efectuează cercetări

  „La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi ucis doi câini, fără stăpân, care se aflau pe raza comunei Peștișani.

  Polițiștii au procedat la efectuarea cercetării la fața locului, iar cadavrele animalelor au fost transportate la D.S.V.S.A. Gorj, pentru expertizare și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: