spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateContestația Sindicatului Polițiștilor Locali împotriva noii organigrame a fost respinsă de instanța...

  Contestația Sindicatului Polițiștilor Locali împotriva noii organigrame a fost respinsă de instanța de judecată

  Noua organigramă votată de Consiliul Local Târgu Jiu cu privire la Poliția Locală rămâne în picioare. Tribunalul Olt, acolo unde a fost strămutat dosarul, a respins contestația depusă de către Sindicatul Polițiștilor Locali din județul Gorj: „Respinge cererea formulată de către de reclamantul Sindicatul Polițiștilor Locali din județul Gorj în contradictoriu cu pârâții Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu și municipiul Târgu Jiu, prin Primar, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de cinci zile de la pronunțare“, se arată în sentința instanței de judecată. Decizia finală va fi dată de către Curtea de Apel Craiova.

  Ce a transmis primarul Romanescu

  Primarul Marcel Romanescu, care se află în conflict cu poliția locală, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook: „Reorganizarea Primăriei Municipiului Târgu Jiu nu se suspendă!

  Instanța ne-a dat dreptate în litigiul cu Sindicatul Polițiștilor Locali din Județul Gorj și a respins cererea de suspendare a reorganizării!

  În ciuda tuturor presiunilor, a încercărilor de blocare a strategiei prin care eficientizăm nu numai funcționarea Poliției Locale, ci activitatea întregii primarii, iată că Justiția este de partea noastră.

  Felicit încă odată echipa care a gândit reorganizarea, dar și juriștii care au reprezentat instituția în instanță și care și-au făcut treaba exemplar!“.

  Ce presupune noua organigramă

  Noua organigramă presupune transformarea a 39 de posturi de polițiști locali , în cadrați ca funcționari publici, în funcții contractuale, precum și reducerea numărului de posturi de conducere din 13 la doar cinci. În momentul de față, Poliția Locală Târgu Jiu are 137 de salariați.

  A dispărut și postul de director adjunct, care este ocupat prin concurs de Florin Băluță, care ocupă în prezent și funcția de director interimar. Postul de director adjunct, va deveni șef al Biroului de Ordine Publică și Pază.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: