spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitatePetiție pentru redeschiderea unui teren de baschet din Târgu Jiu

  Petiție pentru redeschiderea unui teren de baschet din Târgu Jiu

  O petiție online a fost lansată pentru redeschiderea unui teren de baschet din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Acesta a fost amenajat de către Primăria Târgu Jiu, după care a fost închis. Terenul de baschet se află în cartierul General Tell.

  „Bucuria copiilor din cartierul General Tell și nu numai a durat o vară. Câțiva locatari au solicitat Primăriei să închidă spațiul fiind deranjați, deși mini terenul a fost amenajat de Primărie în vara anului 2020 pentru susținerea activității fizice a copiilor. Într-o eră sedentară, susținem activitatea fizică a copiilor noștri“, se arată în petiția online.

  Amenajat la solicitarea asociației de proprietari, închis tot la cererea asociației

  Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, a precizat că terenul a fost închis la solicitarea asociației de proprietari: „Terenul de sport a fost amenajat de Primăria Târgu Jiu la solicitarea asociației de proprietari din cartier. Aceeași asociație de proprietari a cerut, ulterior, în urma sesizărilor făcute de anumiți cetățeni, care s-au plâns de faptul că sunt deranjați de gălăgia făcută de cei care se află pe teren, închiderea terenului“.

  În prezent, poarta de acces este închisă cu lacăt, iar cheia se află la administratorul asociației de proprietari. „Veneam cu fiica mea să mai aruncăm la coș. Chiar a fost util pentru copii, deoarece puteau să mai facă mișcare“, a spus un cetățean din zonă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: