spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAproximativ 150 de gorjeni s-au vaccinat la Centrul deschis în incinta Spitalului...

  Aproximativ 150 de gorjeni s-au vaccinat la Centrul deschis în incinta Spitalului de la Pasarela“

  Aproximativ 150 de persoane au venit să se imunizeze în prima zi în care a funcționat Centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență de strada A. I. Cuza, din zona „Pasarela“.

  „Centrul de vaccinare anti Covid-19 al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost redeschis astăzi, 26 octombrie 2021. Acest centru destinat atât populației, cât și angajaților principalei unități medicale din județ, funcționează la Dispensarul TBC (clădirea de la Pasarelă).

  Zeci de gorjeni s-au prezentat la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu până în ora prânzului, un cadru didactic din Târgu-Jiu fiind printre primii care s-au imunizat.

  Astăzi, până la ora 16:00, se vaccinaseră 130 de persoane, dintre care 10 sunt angajați ai unității medicale. Marea majoritate a celor care au venit să se imunizeze au ales vaccinul Pfizer, cei mai mulți dintre ei fiind la cea de-a treia doză“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de urgență Târgu Jiu.

  Vaccinare cu Johnson&Johnson

  La acest centru de vaccinare gorjenii se pot vaccina și cu serul Johnson&Johnson, în doză unică. „40 de persoane s-au vaccinat cu acest ser până la ora 16:00“, se mai arată în comunicatul de presă.

  Persoanele care doresc să se imunizeze se pot prezenta de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00 la SJU-clădirea de pe strada A.I. Cuza din municipiul Târgu-Jiu.

  Activitatea centrului este coordonată de medicul Mădălin Constantin Dinu, directorul medical al SJU Târgu-Jiu și de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: