spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăNationalDetalii despre transportul decedaților, oferite de o firmă de servicii funerare din...

  Detalii despre transportul decedaților, oferite de o firmă de servicii funerare din București

  servicii funerare Bucuresti

  Decesul unei persoane dragi este unul dintre acele momente dificile in care aveti nevoie de tot sprijinul pentru a va putea ocupa de inmormantare si, totodata, pentru a face fata durerii, iar o firma de servicii funerare din Bucuresti poate fi de mare ajutor acum.

  Aceasta se poate ocupa de tot ce este necesar atat din punct de vedere legal si logistic, cat si religios. Pachetele sunt complete, tin cont de traditiile crestine si se pot accesa la tarife foarte avantajoase.

  Unul dintre serviciile oferite este transportul decedatilor. Indiferent daca este vorba despre preluarea trupului de la morga, repatrierea, depunerea la capela sau transportul pana la cimitir, puteti conta pe servicii non stop profesionale si pe suportul unui personal discret, respectuos si plin de compasiune.

  Transport funerar in Bucuresti in orice sector

  Transportul funerar este o necesitate in cazul unui deces, iar o firma specializata in astfel de servicii detine autovehiculele necesare pentru asigurarea conditiilor optime. Aceasta are toate avizele legale necesare, iar masinile sunt omologate in conformitate cu normele sanitare si igienice impuse de Legea Funerara.

  Se poate beneficia de acest tip de serviciu pentru orice sector, separat sau in cadrul unui pachet funerar complet care asigura gratuit transportul decedatului de la capela la biserica sau la cimitir. Pe langa transportul sicriului, firmele de servicii funerare Bucuresti pot asigura si transportul familiei sau a altor persoane care participa la inmormantare.

  Preluarea decedatului de la morga spitalului

  Familia decedatului poate contracta si servicii de preluare de la morga spitalului a trupului neinsufletit. Dupa ce rudele au ales sicriul si au furnizat documentele necesare procedurii, firma funerara se va ocupa atat de preluare, cat si de transportul sicriului pana la capela.

  Serviciile sunt non stop si degreveaza familiile indurerate de o povara considerabila.

  Repatrierea decedatului

  Daca decesul a survenit peste hotare, este necesara procedura de repatriere, iar o firma de servicii funerare din Bucuresti se poate ocupa de toate demersurile. Transportul funerar international se poate realiza din tarile Uniunii Europene pe teritoriul Romaniei si invers.

  Stresul implicat de decesul in afara tarii a unui membru al familiei poate fi mult mai mare din cauza procedurilor implicate de repatriere, iar o firma de servicii funerare din Bucuresti poate fi cea mai buna solutie in acest caz. Aceasta se va ocupa de transportul corpului neinsufletit din zona cargo a aeroportului la destinatia dorita din tara.

  Transportul trupului neinsufletit va fi realizat in conditii optime de conservare si igiena, respectand normele europene existente. De asemenea, se vor folosi autovehicule autorizate si dotate cu tot ce este necesar, totul fiind in conformitate cu standardele UE.

  Acte necesare pentru repatrierea trupului neinsufletit

  Daca apelati la o firma funerara pentru repatrierea unei persoane decedate, veti avea nevoie de mai multe documente, printre care certificatul de deces si adeverinta de inhumare, pasaportul mortuar si certificatul de imbalsamare. Pentru mai multe informatii puteti sa sunati direct la specialisti. Aici veti fi consiliat cu incredere si profesionalism.

  Asadar, lasati profesionistii sa se ocupe de transportul trupului neinsufletit si apelati la o firma de servicii funerare Bucuresti!

  Articol realizat de www.iagency.ro

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: