spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSocial400 de ghiozdane oferite elevilor din școlile din Gorj

  400 de ghiozdane oferite elevilor din școlile din Gorj

  Clubul Rotary din Târgu Jiu, împreuna cu Asociația pentru Democrație Educație Respect, a derulat proiectul ”Dăruiește pentru viitor”. Este vorba despre un proiect, derulat cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, prin care 400 de elevi din 15 școli din Județul Gorj au primit câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință pentru a face față cu succes începutului noului an școlar.

  „Anul acesta am fost prezenți în școlile din Ștefănești, Cărbunești Sat, Pojogeni, Drăguțești, Bumbești Jiu, Alimpești, Bustuchin, Dănești, Arcani, Tetila, Crasna, Ciuperceni, Tismana, Bârsești, Târgu Jiu, copiii din clasele 1-4 primind ghiozdane la deschiderea noului an școlar.

  Ghiozdanele dăruite micuților au fost complet echipate cu rechizite şi caiete speciale precum şi cu multe încurajări cu ocazia începutului de an. Acţiunea a fost primită cu bucurie, atât de către dascăli şi părinţi, dar mai ales de elevii cărora li s-a adresat“, se arată într-un comunicat de presă al clubului Rotary.

  Ștefan Ghimiși, preşedintele Asociația pentru Democrație Educație Respect, a spus că scopul acțiunii este încurajarea educației: „Prin aceasta acţiune, dorim să încurajăm educaţia, să trezim interesul copiilor pentru învăţătură, dar şi să venim în sprijinul familiilor în acest moment important al vieţii”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: