spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSocialLocuințe pentru tineri! Vezi unde!

  Locuințe pentru tineri! Vezi unde!

  Autoritățile din Motru au în plan să transforme un centru social din oraș în locuințe pentru tineri. Primarul susține că în prezent se pierd anual 700 de mii de lei pentru niște spații care stau goale.

  Imobilul destinat persoanelor fără adăpost stă în prezent gol. Chiar și așa cheltuielile sunt enorme. “Pe lângă 30 de apartamente la care lucrăm într-un ritm accelerat, voi propune în Consiliul Local schimbarea destinației Centrului Social, unde avem peste 60 de imobile, pentru care alocăm într-un an aproximativ 50-60 de mii de lei lunar pentru unu- doi sau niciun beneficiari. Avem peste 200 de cereri pentru locuințe și această decizie ar rezolva o problemă pentru tinerii care doresc sa rămână acasă”, a transmis Cosmin Morega.

  Chirie modică

  Imobilele vor fi puse la dispoziția populației în baza unui contract de închiriere. “Imobilele vor fi închiriate cu o sumă modică de 150-200 de lei pe lună. Ne-am gândit și vom lăsa unu-două imobile pentru cazuri speciale dar nu este normal să cheltuim anual în jur de 700 de mii de lei pentru niște spații care stau goale. Vom găsi o variantă pentru ca personalul care deservește acum Centrul să participe la posturile scoase la concurs de Primăria Motru”, a mai transmis primarul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: