spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesVIDEO Momente emoționante în curtea Ambulanței Gorj. Alarmele ambulanțelor au răsunat pentru...

  VIDEO Momente emoționante în curtea Ambulanței Gorj. Alarmele ambulanțelor au răsunat pentru Bebe Cornoiu

  Sirenele ambulanțelor din curtea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj au răsunat astăzi în memoria lui Ion Cornoiu, un apreciat asistent medical, care a murit zilele trecute și a fost înmormântat astăzi. Cortegiul funerar a ajuns în curtea Ambulanței Gorj, acolo unde Bebe, așa cum îi spuneau colegii și prietenii, a lucrat zeci de ani. Colegii s-au strâns în curtea unității pentru a ține un moment de reculegere i a-i aduce un omagiu. Ion Cornoiu a fost și formator al mai multor generații de asistenți, deoarece colabora cu mai multe unități de profil.

  Ion Cornoiu a fost condus pe ultimul drum. Acesta a murit în urma unor probleme de sănătate. El pierduse mult în masa musculară și a fost internat în spitalul din Târgu Jiu. După un timp, s-a pus pus problema transferului la un spital din București și i s-a efectuat testul de COVID-19, care a ieșit pozitiv. „Nu a murit de COVID-19, ci ca urmare a problemelor de sănătate pe care le avea“, a spus o rudă.

  Și salariații Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost alături de colegul lor, Bebe Cornoiu, care a fost dus pe ultimul drum.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: