spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateWeber: “Cîțu ar fi bine să se trezească la realitate”

  Weber: “Cîțu ar fi bine să se trezească la realitate”

  Încep oficial negocierile pentru formarea unui noul guvern PSD-PNL. Birourile Politice Naționale ale ambelor structuri politice au decis să formeze o nouă alianță în Parlamentul României. Poziția PSD rămâne clară, de a nu-l accepta pe Cîțu premier. Pe de altă parte, liberalii țin cu dinții de această poziție și de portofoliul de la Finanțe.

  “Biroul Politic Național a stabilit, în unanimitate, că PSD începe oficial negocierile cu PNL! Asta nu înseamnă, însă, că va intra cu orice preț la guvernare, ci doar în acele condiții care ne vor asigura că vom putea pune în aplicare un program de guvernare coerent și realist care să asigure depășirea situației critice actuale din România. Pentru atingerea acestui țel vital este nevoie de pârghii, de unde rezultăși necesitatea preluării anumitor portofolii ministeriale.
  De aceea, fostul premier Cîțu ar fi bine să se trezească la realitate și să conștientizeze absurditatea pretenției pe care PNL o are în acest moment: de a avea prim-ministru, și ministru al Finanțelor într-un eventual guvern cu PSD! Această obsesie a împărțirii funcțiilor este cu atât mai puțin justificată, din moment ce nici măcar nu se știe (încă!) cât de adâncă este groapa în care guvernele pe care le-a mai condus au afundat țara.
  Urmează o iarnă grea, în care românii vor trebui să se încălzească, să mănânce, să se îmbrace, să-și plătească facturi, să-și întrețină copiii și, pentru toate acestea, ei așteaptă soluții, nicidecum o ciorbă reîncălzită de un om care trăiește într-o realitate paralelă”, a transmis liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: