spot_img
Altele
    AcasăEvenimentTir răsturnat pe Defileul Jiului. Pompierii prezenţi la faţa locului

    Tir răsturnat pe Defileul Jiului. Pompierii prezenţi la faţa locului

    Circulaţia pe Defileul Jiului a fost îngreunată ieri, din cauza unui tir care s-a răsturnat în zona Lainici, spre Petroşani. Din fericire au fost înregistrate doar pagube materiale, Şoferul tirului a reuşit ulterior să iasă din cabina autotrenului. Conform poliţiştilor acesta a suferit câteva zgârieturi, iar evenimentul rutier a fost soluţionat ca tamponare.

    Tirul era încărcat cu piese metalice. Şoferul ar fi pierdut controlul direcţieişi s-a răsturnat. La faţa locului au ajuns echipe de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, care s-au asigurat că totul este sub control. Circulaţia a fost îngreunată preţ de câteva zeci de minute.

    ,, ISU Gorj a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, zona Lainici in care a fost implicat un autotren care s-a rasturnat. La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Garzii de Interventie Bumbesti-Jiu, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu precum si un echipaj din cadrul SAJ Gorj. În urma impactului conducatorul autotrenului a suferit leziuni si a fost preluat de catre echipajul SAJ”, a spus Florin Chisim,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: