spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăActualitateSubprefectul acuză controale de ochii lumii

  Subprefectul acuză controale de ochii lumii

  Acuze la adresa celor care efectuează controale pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 în județul Gorj. Subprefectul cu atribuții de prefect susține că organele de control îi anunță pe cei care urmează să fie vizitați, totul pentru evitarea aplicării unor amenzi.

  În ultima perioadă au fost efectuate mai multe acțiuni ample de control, formate din comisii mixte pentru menținerea unui climat optim de ordine şi siguranță publică și verificarea respectării normelor legale aplicabile cu ocazia prelungirii stării de alertă. Acțiunile au vizat în primul rând restaurantele din județul Gorj. În urma acțiunilor, subprefectul Marcel Iacobescu se declară dezamăgit. “Controalele efectuate și-au atins parțial scopul și obiective pentru că există, de fiecare dată, partipriuri și înțelegeri. După ce stabilim anumite lucruri și ne despărțim, probabil, sună telefoanele, agenții economici sunt anunțați: “Vedeți că venim în control”-“Anulați evenimentele că o să fie controale mari”. În ultima ședință de analiză le-am spus șefilor de instituții că nu mă interesează numărul și cuantumul amenzilor. Mă interesează prevenția”.

  Oficialul susține că nerespectarea condițiilor impuse de lege a dus la creșterea numărului de infectări din județ. “După fiecare eveniment ne întâlnim cu o explozie a cazurilor de infectări. Este un lucru normal în condițiile în care înghesuim oamenii la o masă sau reducem capacitatea unei săli, o închidem pe jumătate, și îi îngrămădim pe oamenii în cealaltă jumătate. Avem localități carantinate, localități unde după 20.00 activitatea se sistează. În curând numărul acestora va crește”, a mai transmis Marcel Iacobescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: