spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEducatieProfesorii UCB învață să acceseze fonduri europene

  Profesorii UCB învață să acceseze fonduri europene

  Universitatea „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu va desfăşura, până la sfârșitul acestui an, proiectul „Infrastructură  sustenabilă pentru sprijinirea cercetării ştiinţifice la UCB”.

  „Proiectul este finanțat de Ministerul Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 6: Dezvoltarea capacității instituționale pentru cercetare în universități.

  Obiectivul general al proiectului este crearea unei infrastructuri sustenabile pentru sprijinirea cercetării științifice, în mod deosebit a unui suport digital pentru susținerea activităților de profil, valorificarea cercetării ştiințifice, prin organizarea de manifestări științifice, asigurarea elaborării și sustenabilității proiectelor de cercetare, stimularea activităţii de cercetare și publicarea de produse științifice de calitate“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

  Conferință cu tema cercetării universitare

  În cadrul proiectului, se va derula un curs de perfecţionare, destinat cadrelor didactice și cercetătorilor din UCB, în domeniul accesării și gestionării proiectelor cu finanțări europene și din fondurile naționale pentru cercetare.

  „De asemenea, în data de 31 mai 2022, va fi organizată o conferință cu titlul „30 de ani de cercetare universitară”, la care vor participa atât cadre didactice și cercetători din UCB, cât și de la alte universități și centre de cercetare din ţară“, au mai transmis reprezentanții UCB.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: