spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAmenințări și injurii aduse de un recidivist scandalagiu unui echipaj de poliție...

  Amenințări și injurii aduse de un recidivist scandalagiu unui echipaj de poliție care i-a pus cătușele

  Un individ certat cu legea, care a fost încătușat de către polițiști, a adresat o serie de injurii și amenințări la adresa oamenilor legii. Vineri noaptea, bărbatul recalcitrant a fost ridicat de la un restaurant din Târgu Jiu, acesta nefiind la prima abatere.

  „Mă luași ca pe un fraier, noi te-am respectat pe tine. Mă iei fără să fac o faptă. De ce-mi puseși cătușele, mă? Nu vorbești, o să vezi tu ce pățești! O să plângă mă-ta de mila ta, o sa-ți dau 35 de bricege. O să vezi tu ce o să pățești, mă, câine”, a spus suspectul chiar în mașina de poliție“.

  ”Atenție limbaj licențios !!! În clipul de mai jos, puteți vedea cum un „cetățean model” îi amenință pe colegii noștri (poliţişti şi jandarmi) în timp ce aceştia îl conduceau la sediul politiei, după ce în prealabil provocase un scandal într-un local din municipiul Tg-Jiu. Cu toate că individul este recidivist şi este și inculpat pentru alte fapte cu violenţă, după ce a fost reținut 24 de ore, procurorul de caz a considerat că acesta nu prezintă un pericol suficient de mare pentru ordinea publică şi nu a propus arestarea preventivă. Totodată, în data de 03.07.2023, acelaşi personaj a ameninţat un alt poliţist din cadrul Poliţie mun. Tg-Jiu, care îl încătuşase după un alt incident violent. Pentru că după acel incident nu s-a luat nicio măsură legală împotriva lui, în mod evident, bărbatul a fost și mai violent de data aceasta”, a transmis sindicatul Europol. Cu toate acestea, procurorul de caz a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: